Aktuelt – Konfirmasjon


På en dag så spesiell som denne er det ekstra viktig at maten er god. Vi har flere menyer som passer ypperlig til konfirmasjonsfeiringen:

Klassisk Tapas, Delicatessen
Dette er den eldste og en av våre mest populære tapasmenyer som inneholder mange retter som de fleste liker. Blant annet er kjøttbollene og kyllingvinger våre veldig populære blant de unge.

Tapas Meny, Delicatessen
Den menyen inneholder noen av våre klassiske tapas med innslag av mer moderne retter som oksetataki og confitert ørret. Denne passer den godt til selskap der man ønsker flere spennende smaker.

Tapasretter i meny fra CR Catering

Vegetar Vegan, Delicatessen
Denne menyen er helt vegansk og tilbyr både varme og kalde retter. Passer godt til alle selskap der vegetarmat skal stå i fokus. Menyen er også god å kombinere med andre menyer om man ønsker flere grønnsaksretter til større selskap.

Vegetar og veganske retter fra CR Catering

Siden det kan være mange barn i selskapet som kanskje ikke liker alt på menyen, anbefaler vi å heller bestille menyer til alle over 12 år for så å supplere med retter fra «ekstra» menyen.  Da kan man f. eks bestille ovnsstekte poteter, kjøttboller og kyllingvinger til de minste. Dette gjelder for alle våre menyer. 

  • All mat serveres klar på terracottafat som kan settes på buffetbord.
  • Kokk kan leies inn for et mer formelt uttrykk for 360,- per time per ansatt (min. 4 timer)
  • Serveringsbestikk følger ikke med, men kan leies hvis ønskelig ved forespørsel.
  • Menyen blir porsjonert til antall personer med rikelig mengde.

Bestill her