Catering til bryllup


Et bryllup er noe helt spesielt, og er en av de viktigste dagene i enhver persons liv – dagen da alt skal klaffe. En begivenhet som fortjener god mat uten unødvendig bekymring og stress hos brudeparet.

Det kreves mye planlegging før den store dagen, og hva som skal stå på bryllupsmenyen er en viktig del av dette. Vi leverer catering til bryllup, der vi har satt opp to grunnleggende menyalternativer som er godt egnet for bryllup, med mulighet for tilpasning etter allergier eller andre ønsker. Rettene som utgjør de to menyene er laget av gode råvarer, og er hentet fra Delicatessen-konseptet vårt, med et variert utvalg spennende, spanske tapasretter. Se nedenstående menyalternativer.

Ved å ha god dialog med oss om menyen i forkant, fjernes bekymringer og stresselementer. Gjennom å levere mat til bryllupet, ønsker vi å bidra til å sikre at dagen blir like spesiell som det er ønsket at den skal være. Ved behov eller ønske kan vi også være behjelpelige med leie av bestikk, servise og mye annet. Det er bare å spørre oss.

For en uforpliktende «flying start» kan du fylle ut kontaktskjemaet som ligger nederst på siden etter beste evne og trykk «send», så hører du fra oss.

 

Send oss en henvendelse