Våre kokker


Rodrigo Belda

Rodrigo Belda er gründer og medeier av Concept Restaurants.

Han har lang fartstid fra restaurantbransjen, både innen drift, ledelse og som kokk og har vært med å utvikle flere restaurantkonsepter som Delicatessen Tapasbar og Aymara Peru.

Han kom fra Chile til Norge i 1988. Interessen for restaurant startet på kokkeskolen i Kongsvinger. Deretter fulgte læretid på Oslo Plaza, etterfulgt av kokkejobber på blant annet Grand Hotel.

Allerede som 22 åring i 2000, ble han kjøkkensjef på Delicatessen Grünerløkka og det var her historien til Delicatessen Tapasbar begynte. Rodrigo reiser mye til Spania og har besøkt Peru for å kvalitetssikre alle ledd.

Sammen med cateringsjef Sebastien Campa utvikler han alle våre menyer med de beste råvarer av høyeste kvalitet.

Sebastién Campa

Sebastien har vært cateringsjef for Concept Restaurants Catering siden oppstart i 2014, og har lang erfaring som kokk både i Frankrike og Norge.


Siden han fullførte kokkeskolen i Frankrike i 1997 har han jobbet som kokk både innenfor restaurant og catering på blant annet La Ribaudière (1 Michelin-stjerne), Solsiden Restaurant og Delicatessen Grünerløkka.

Som kjøkkensfef på Delicatessen Catering har han sørget for å sette sitt preg på menyene i stil med konseptet helt siden avdelingen åpnet i 2004.

Sebastien brenner for gode kundeopplevelser og setter alltid kunden først.